9 Mayıs 2010 Pazar

OYLAMA BAŞLAMIŞTIR......

Eskileri Yenileme,Artıkları Değerlendirme yarışması katılımı sona ermiştir.
Yarışma adayları aşağıda gösterime sunulmuştur.
Yandaki oy verme tablosunda istediğiniz adaya oyunuzu göndererek destek verebilirsiniz.
(Oylamada sadece 1 oy kullanabilirsiniz)


1 NOLU YARIŞMA ADAYI AKSUNGUR'dan

Artık yünlerden yapılmış yumurta kılıfı
bu güzel etkinlik canım arkadaşım beyazsepetim.blogspot.com tarafından tekrar hayata geçti.marifetli arkadaşlarım etkinliğe destek verip harika yaratacağınıza inanıyorum.bende artık yünlerle yumurta kılıfları yaptım.biri horoz diğeri civciv seversiniz
Aksungur46 (http://aksungur46.blogcu.com/ )


2 NUMARALI YARIŞMA ÜRÜNÜ BEGONVİLLİEV'den


Eski kıyafetlerden yapılmış çanta ve şapka takımı
Ürünün yapılışı:
Bu çanta ve şapka tamamen kendi imalatımdır. Kumaşını çok sevdiğim ama artık demode olan geniş yakalı etek ceketimi şapka ve çanta olarak değerlendirdim. Daha önce satın aldığım bir şapkamın kalıbını çıkardım. Eteğini keserek çanta diktiğim kumaşın ceketi de vardı. Geniş bir yakası olan ceketin sadece yakasını kullandım. Zaten telalı ve verev kesimliydi. Şapkanın üst kısmı için de çantadan artan kumaşı kullandım. Bu kısım bir daire ve dikdörtgenden oluştu. Dikdörtgeni aşağı doğru hafif genişliyecek şekilde silindirimsi olacak şekilde daireyle birleştirdim. Şapkayı astarlayıp yeşil kumaştan bir bant ve fiyonkla süsledim. Şapka ve çanta dikmek çok da zor değilmiş. Denemenizi tavsiye ederim.
Begonvilliev ( http://begonvilliev.blogspot.com/ )


3 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ HANIMELİ BUTİK ÇİFTLİK'den


Artık malzemelerden yapılmış dekoratif mask
Ürünün yapılışı:
Önce alçılı sargı bezinden şeritler kesiyoruz.Bir kaba su koyuyoruz.Bir arkadaş demiştim ya,işte o burada devreye giriyor:)Bu maskın yüz kalıbını hazır almadım,mask için gerçek bir yüzden kalıp çıkardım.Arkadaşımız yatar vaziyette olursa yüz hatları daha iyi çıkacaktır.Önce arkadaşımızın yüzünü kaşlar ve boyun da dahil olmak üzere vazelinle kaplıyoruz.Bu maskenin kuruduktan sonra çıkması için.Alçılı sargı bezi şeritlerini suya batırıp yüzün her yerine eşit kalınlıkta kaplıyoruz.Sadece burun delikleri açıkta kalacak şekilde birkaç kat yapıyoruz.Burun deliklerini açık bırakın hatırlatmasını unutmayın,önemli olabilir:)15-20 dk.sonra kalıbı yüzden çıkarıp 1 gün kurumaya bırakıyoruz.Şimdi yüze yaptığımız işlemi kalıbımıza uygulayacağız.Maskımızın iç yüzüne vazelin sürüyoruz.Şeritler halinde kestiğimiz gazete parçalarını tutkala batırarak kalıbımızın dışına değil,iç yüzüne aynı kaplama işini yapıyoruz.Birkaç kat gazeteyle kaplayıp istenen kalınlığa erişen maskı 1 gün daha kurumaya bırakıyoruz.Şimdi iki kalıbı birbirinden ayırabiliriz.Süsleme için kullanacağımız kalıp gazete ile oluşturduğumuz kalıp olacaktır.Şimdi bu kalıbın zımpara kağıdı ile pürüzlerini alalım.Gözleri maket bıçağıyla kesip şekil verelim.Artık kalıbımız işlemeye hazır.Ben bu maskın zemini için altın yaldız kullandım.Seramik boyalarımdan kalmıştı:)Sonra kumaşları ve boncukları yapıştırdım.Bir göz kalemi ile desenleri çizdim ve son olarak tek parça halindeki deri parçasını katlayıp kıvrımlar vererek maskımın başını ve yüzünü kapladım.
Hanımeli Butik Çiftlik (http://butikciftlik.blogcu.com/ )



4 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ UMUDUM2006'dan

Eski saatten yeni bir versiyon Saat Kaç
baktığınızda sevdiklerinizi görmek istiyorsanız benim gibi içine istediğiniz bir resmi yerleştirebilirsiniz.Akrep ve yelkovanı pullarla süsledim.Biraz ışıltıyı sevdiğim için fotoğrafa da serpiştirdim:))
Umudum2006 ( http://umudum2006.blogspot.com/ )



5 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ FANTA'dan


takkeden sepet
Eski erkek namaz takkesinin etrafına bir sıra renkli bir sıra beyaz ağ modeli ile büyüterek yapıldı.taban kısmına üstten tekrar renkli dolgu geçildi.yoğun bir dantel kolası ile kolalayıp kalıp için tabağın üstüne geçirip kuruduktan sonra,kıyıları ütü ile düzeltilip kurutup dalgalandırarak sabitlendi.içine pamuk doldurulup üstüne çiçek koydum siz isterseniz kendi ördüğünüz renkli dantel çiçeklere uygun yapabilirsiniz.
fanta


6 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ LÜTFİYEKARADENİZ' den


Eski kazaktan yapılmış yastık
bir zamanların modası olan kadife kazağımı giyemediğimi görünce yastığıma kılıf yapmak geldi aklıma.evimizede bahar havası geldi.
yapılışı resimdede görüldüğü gibi kazağı yastığın ölçülerine göre kesiyoruz.makinada yürürmü bilmem ama ben elimde diktim kenarlarını.tamamen el emeği yani.
alın size hem evinize bir değişiklik,hemde eskiyi değerlendirme...
bu yumuşacık yastığımı beyazsepetim.blogspot.com arkadaşımın yarışmasına gönderiyorum.
umarım eskileri değerlendirmek açısından bir fikir olmuştur.
lütfiye karadeniz ( http://lutfiyekaradeniz.blogcu.com/ )



7 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ ADADENİZ 'den
Pandofdan Kırık Lambaya Yeni Versiyon
Lambamda birden çok materyal yaşama yeniden döndü. Çocuklara hediye gelen seramik bir lamba kırılmıştı, üst kısmı ve lambanın takıldığı aparatı ise atmamıştım. Plastik bir bardağı keserek içine lamba aparatını yerleştirdim. Yine çocukları küçülen ponduflarından birinin içine plastik bardağı yerleştirdim.Işığı yansıtan kısım zaten sarıydı, pondufla oldukça uyumlu oldu. Sarı kısma örgü çimen, çiçek salyangoz yapıp yapıştırdım. Lambam hazır.

8 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ ESTERGONYEŞİL' den

Eski Spot Lambadan Sarkıt Avize
Salondan çıkan spotları değerlendirip kapı girişine koymaya karar verdim. Ama boncuklayarak. Lambanın aslı boncuksuz düzdü kenarlarda delikler vardı. Bende değişik boncuklar ve zincirle sarkıta dönüştürmek istedim. Çok şık oldu. Fikir olması amaçlı burada da yayınlamak istedim
estergonyeşil ( http://hayattanazicik.blogspot.com/ )



9 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ SERSOYHOBİ den



Eski Sandıkdan Yepyeni Bir Sandık
Sandığı yenilerken yeni bir malzeme almadan evdeki ıvır zıvırları kullandım. en buyk yardımcım da silikon tabancam oldu :) yanlız başına kalmış dekoratif bir dal çiçek, bir zamanlar yılbaşı ağacın susleyen gumuş inciler... eski bir abiyeden söktuğum swarovski taşlar ve havlu vs suslemede kullandığım papatyalar bir araya geldi böylece ortaya sandığın yeni yuzu çıkmış oldu
sersoyhobi( http://sersoyhobi.blogcu.com/ )



10 NOLU YARIŞMA ÜRÜNÜ TURKUAZLALE'den

Kırık Fiskostan 2 Adet Sehpa
Bende birçok eşyamı degişik tasarımlarla yeniden hayata geçirdim.İşte bu da onlardan bir tanesi, çok hevesle aldıgım fiskos sehpamın ayagı kırılmış ve koymaya yer bulamadıgımdan dolayı bir köşede duruyordu.Geçen yaz badana yaparken kız kardeşim bana bir fikir verdi.Sehpamı (elektrikli testere ile)ikiye böldüm,böldügüm parçalardan ayaklı olanın üzerini yumurta kabuklarıyla kaplayıp,boyadım.Diger yarısını ise toz sim ve polimar tutkal karışımı ile boyadım.İki ayrı köşeye yaptıgım aynaların altlarına monte ettim.Uzun zamandır korudoruma almak istedigim,aynalı sehpaya sahip oldum.Hem de bir derken iki tane oldu. Güzel yönü ise el emegimle ve ekonomik oluşu.
turkuazlale (http://turkuazlale.blogspot.com/ )


 
11 NOLU YARIŞMA ADAYI MERAL MERAL'den

Eski tabaklardan dekoratif süs eşyaları
Cam objeleri ilk önce alkol yada kolanya ile temizliyoruz. Cam matlaştırıcı sıvısını fırçayla objenin iç ve dışına iyice sürüyoruz kurumaya bırakıyoruz.Metalik acıkahve rengine sünger tampon fırçayla alttaki renk kapanana kadar birkaç kat boyuyoruz.Boyutlu boyalarla deseni çizip oya boncuklarıyla tamamlıyoruz. En son sprey vernikle objemizi bitiriyoruz.Umarım beğenirsiniz. Tüm arkadaşlara başarılar
Meral hobi art ( http://meralhobiart.blogcu.com/ )



12 NOLU YARIŞMA ADAYI TATESAL'dan


Eski etekten çoçuk jilesi
Eski eteğimi kesip dikdim bu jileyi,üzerine daha önce yaptığım jileler gibi roba ördümve örgü çiçeklerle süsledim..ortasına krem rengi boncuk diktim..ipim kartopu flora..
Tatesal http://tatesal.blogspot.com/


13 NOLU YARIŞMA ADAYI GÜLAYCE'den
Eski kıyafetlerden yatak örtüsü
Bu kumaş parçaları benim genç kızken giymiş olduğum ve şimdi ise içine sığamadığım eteklerim.Ben bunları kırkyama tekniği ile yatak örtüsüne çevirdim çok emek verdim ama çok zevkle yaptım şimdi kullanıyorum.
Gülayce (http://gulayce.blogcu.com/ )


14 NOLU YARIŞMA ADAYI NARİNMUTFAĞIn'dan


Battaniyeden klozet takımı

Bu takimi cok önceden iki tane baddaniye almistim durup duruyordu bende degerlendirmeye karar verdim cok da hos oldu battaniyeleri resimde gördügünüz sekilde kestim ve evde bulunan ipliklerden kenarini cevirdim ve güllerle süsledim cok kolay sadece oyalayan tarafibattaniyelerin kenarini cevirirken tig cok zor batiyor saglambir tig lazim:))



15 NOLU YARIŞMA ADAYI ELİF'İN TERAZİSİn'den
Kazaktan sandalye ye yeni yüz.
Mutfak sandalyelerimin döşemesi çok eskimişti. Neredeyse yırtılacak duruma gelmişti.Kızımın da küçük gelen el örgüsü bir kazağı vardı.İş başa düştü…- Kazağı söktüm.- Tığla, ortadan başlayıp her sırada arttırarak,sandalyenin minderinden daha büyük bir dikdörtgen parça ördüm.- Dikdörtgen parçanın kenarına dolanacak uzunlukta zincir ördüm.- Zinciri son sıradaki sık iğnenin içinden teğel atar gibi geçirdim.- Örgüyü mindere geçirip, zinciri büzdüm.Sıkıca düğümledim.Çok kullanışlı oldu.Kaymıyor, kirlenince yıkanabiliyor.Bir taşla iki kuş vurdum.Eski kazak değerlendi, sandalye yenilendi



16 NOLU YARIŞMA ADAYI SELENE'den

Eski bardakları Dekoratif Süsleme
Bir zamanlar vitrinleri süsleyen mini kadeh ve sürahimi atmaya kıyamadım kursda öğrendiğim ip sarma tekniği ile süsledim.gümüş rengi ince kordonu yapıştırıcı ile arada boşluk kalmayacak gibi etraflarına sardım.Yine evde bulduğum kurdelalardan gül yapıp yapıştırıcı ile renkli kurdelalarla süsledim. Umarım beğenirsiniz tüm arkadaşlara başarılar.
Selene

17 NOLU YARIŞMA ADAYI SAFİYECE'den
Kalan iplerden kavanoz süsleme
cam kavonozdan küpe,kolye,yüzük,danlık. Bu ördügüm cam kavonozun dışını renkli artan sakallı ipleridegerlendirerek arkadaşımın düzenledigi beyazsepetim'eskileri yenileme etkinligine gönderiyorum kendilerine kolay gelsin.
safiyece ( http://safiyece.blogcu.com/ )


18 NOLU YARIŞMA ADAYI HACERYELYAKAMOZ'dan
Annaneden kalan toprak kap yenileme
Annanemin geçmişte içine pekmez su vs koyduğu toprak ceresi. ben bunu 5,6 sene önce almıştım,kendimce boyadım,çok hoş oldu bence,şimdi çiçeklerimi koyuyorum içine.(inanamayacaksınız belki boya alamadım ojelerimle boyadım 5 yıldır kullanıyorum hala boyası gitmedi)
haceryelyakamoz ( http://haceryelyakamoz.blogcu.com/ )


19 NOLU YARIŞMA ADAYI HİLAL'den

Eski kavanozları süsleme
Elimde çok sayıda büyüklü küçüklü kavanoz vardı ve uzun süredir onları bir şekilde değerlendirmeyi düşünüyordum. Dün birkaç deneme yaptım. Henüz tamamını bitirmedim aklımda birkaç farklı fikir daha var.İlk olarak lame kumaşı alıp uygun boyutta kestim. Tamamının el emeği olmasını istediğimden elde kenarlarını bastırdım. Kavanozun gövdesine bu kumaşı yerleştirdim. Ardından da nişanımdan kalan süsler ile süsledim. Herşeyin bir zamanı geliyor, değerlendirmek atmamak lazım.
Hilalin el emeği ( http://hilaltimur.blogspot.com/ )


20 NOLU YARIŞMA ADAYI 3 PRENSES'den

eski çanta yenileme
bir geri dönüşümcü olarak katılmazsam olmaz dedim ve dantel kaplı portföy çantamla olaya el atmış bulunuyorum:))bu çantayı pazardan 3 tl almıştım.dantel kumaşla her tarafını kapladım.tabiki silikon yardımıyla.içi astarlı ve çok güzel olduğu için hiç dokunmadım içine.etrafını kurdeleyle biye geçtim yapıştırarak.harika dantel portföyüm hazır artık.3 prenses ( http://3prenses.blogspot.com/ )



21 NOLU YARIŞMA ADAYI ZİKO'dan
Kalan iplerden oyuncak bebek
Örgülerden kalan ipleri değerlendirmek için başladım bu işe ilk artık iplerden bu zenci bebeği yaptım.saçlarını,pantlonunun askı kısmını,şapkasını ayrıyetten ördüm.dudaklarını burnunu da üstünde iğne ile işledim.gözleri kumaş, kalan parçalardan kesip silikonla yapıştırdım.ilk evdeki iplerle başladım sonra ip yetiştiremez oldum.Katılan tüm arkadaşlara bol şanslar.
ziko

22 NOLU YARIŞMA ADAYI KEDDY'den

Annane geceliğinden tunik
Bu yukarda gördüğünüz geceliğin yaşı sanırım benden daha büyük. Anneminmiş ,işlemeleri tek tek elde yapılmış, tabii zamanla erimiş. Ama atmaya kıyamadık. Dün bakarken aklımıza bir tunik dikip üstüne aplike etmek geldi. Önce , nakışlı olan kısımı gelişigüzel keserek çıkarttım.Sonra mor şifon kumaştan kalıpsız bol bir tunik diktimTeksolite tekstil yapıştırcısı ile kumaşa ütüleyerek yapıştırdım. Geceliğin alt kısımlarından artan kumaştan da arkasına kuşak diktim.Ve ortaya çok severek giyeceğim çok şık ve rahat bu tunik çıktı....
keddy (http://keddynindolabi.blogspot.com/ )



23 NOLU YARIŞMA ADAYI ESMA39'dan

Kola şişesinden,kapı tutar
Boş kola şişesinin içine önceden kalmış akvaryum kumu,renkli taşlar kullanmadığım eski çiçekleri koyup su doldurdum.kapağını kapattım.üzerindeki kumaş parçasınıda 20 senelik naylonlu bir elbideden,çay tabağı ile kesip boncuk simle kenarını geçtim.üzerinde desenler vardı kumaşın,onlarıda renkli tükenmez ile geçtim.bu şekil 5-6 tane yapmıştımkavanoz kapaklarına renk gelsin diye,şimdi bir parçasınıda bu şekil değerlendirdim.kurdela ilede bağladım.



24 NOLU YARIŞMA ADAYI HOBİLERİM'den
Pet şişelerden çiçek
gönlünden ne koparsa pet şişelerden alıyonuz kesiyonuz boyuyonuz çiçek yapıyorsunuz.
Pet şişeler bu şekil kesilio herhangi boy ve şekil,sap olarak naparım naparımm ımmmm (düşünüyoz yani:)) derkennn su borusu ,uçurtma çıtası ,oklava,tel o bu derken örgü şişini elime aldım yuppiii tam çiçek sapı,pet şişelerin alt kısmınıda yeşile boyadım ve örgü şişlerinide aynı renkle boyadım.çiçek sapı görüntüsü oldu,renk renk elimde olan boyalarla boyadım,vernikledim.


25 NOLU YARIŞMA ADAYI GÖNÜL'den
Çips kutusunu yenileme
 Muhteşem bir dönüşüm hikayesi artık bir şeyi atarken düşünüyorum acaba bunu nasıl değerlendirebilirim ?
bu pringles kutusunuda onlardan biri aslında ben yapı olarak biriktirmeyi ve eskimiş şeyleri tutmayı sevmem ama bu işe başladıktan sonra bakış açım değişti eskilerdende yeni şeyler ortaya çıkabiliyormuş.
sevgiyle kalın.


26 NOLU YARIŞMA ADAYI YELDA'dan
Konserve kutularını geri dönüştürme
Geri dönüşümlere başlamışken bugünde kapladığım kutuları sizlerle paylaşıyım.

Malum işyerinde boşalan kutularla evdeki konserve kutuları bizde atılmaz.
yapışkanlı kağıtla kapladım bu kutularıda.Leopar desenli başka bir parça kağıtlada şerit geçtim.
Şimdi ortada duran tokalarımı saklıyor odamda. Ufak kutuyada makyaz malzemelerimi koydum. Takım halinde duruyorlar masamda.


27 NOLU YARIŞMA ADAYI ATÖLYE KEDİ'den

Eski gözlük kutusundan makyaj çantası
Bende makyaj kutum ile bu gün ilk defa blog dünyasında bir yarışmaya katılıyorum.Ne olduğunu ve nasıl yaptığımı biraz anlatayım:
Kendisi aslında eski bir gözlük kutusuydu.Atamadım. Önce soba boyası ile boyadım. Daha sonra elimde olan renkli boncuklarla süsledim. Uzun süre beklettiğim ve atmaya kıyamadığım bir aynam vardı onuda silikon yardımıyla kapağına yapıştırdım ve çantam için bir makyaj kutusu oluşturdum.


28 NOLU YARIŞMA ADAYI EYLÜL BAHÇESİn'den

Eski düz badyden yazlık bluz
Straples yani askısız penye bodyler herkesin dolabında vardır,ufak bir atraksiyonla askısız bodylerimizi yazlık bluzlere çevirebiliyoruz.fotoğrafladım elimdeki parça pinçik kumaşları değerlendirdim.
1- Elimdeki pötikareli kumaşları eşit daireler şeklinde kestim.
2- Ortalarından teğelleyip ipe dizdim.
3- En örtaya dikeceğim ince fistoyu karşılıklı getirip makinede zigzag dikişiyle birleştirdim.
4- Birleştirdiğim fistoyu büzdürdüm.
5- Büzdürülmüş fistoyu ipe dizdiğim kumaşlarımın üzerine yine zigzag dikişiyle diktim.
6- Son olarak hazırladığım parçanın arkasına tassı lastik diktim, esnemeyeceği için temiz durması için buraya kumaş da dikebilirsiniz. Bu parçayı ister cırtcırtlarla ister dikerek askısız penye bluzlerinize dikebilirsiniz


29 NOLU YARIŞMA ADAYI BENHURUM' dan
Puro kutusundan dekoratif kutuya dönüşüm.
Bu bir mini puro tabakasıydı ,Sonuç olarak, bana göre bu şirin kutucuk ortaya çıktı.
Kutunun üzerindeki markalar oyma baskı şeklinde yapıldığından ilk olarak bu oyukları alçı ile doldurarak başladım çalışmaya, daha sonra zımparaladım ve içini-dışını beyaza boyadım ancak fotoğrafını yayınlayamadım çünkü net değildi, neyse sağlık olsun dedim bende:) daha sonra da peçete transfer tekniği ile kapladım.

Şimdi içinde yine ataçlar var ve kullanılıyor maviş maviş:)
Hepimizin evinde ya da ofisinde böylesi değerlendirebileceği bir şeyler vardır diye düşünüyorum:)

30 NOLU YARIŞMA ADAYI DEVİNCE'den
artık iplerden dekoratif lamba
Bu lambayı yapalı bayağı oluyor.Yılbaşında benzinci balon vermişti.Saklamıştım bunu yapmak için.Aslında kınnap ipi (sanırım böyle yazılıyor)onunla yapacaktım aldımda ama önce koli ipiyle denemek istedim turuncu rengi severim nasıl duracağını merak ettim.ama tutkallar belirgin kaldı biraz.

Yapılışı ise şöyle balonun üzerine beyaz tutkala batırdığımız ipi doluyoruz ve kurumaya bırakıyoruz.Daha sonra balonu patlatıp,çıkartıyoruz.Son olarak lamba apar atını takmak için ben üsten aparat takılacak kadar keserek tekrar ip tutkallayarak doladım ama bir daha ki yapışımda kesmeyip ipi aralıycağım.Yaparsanız kesmeyin zor oluyor iplikleri yakalamak.
Devince ( http://devinceden.blogspot.com/ )


31 NOLU YARIŞMA ADAYI REYHAN'dan
Anneden kalma küp yenileme
Y ıllar evvel memleketteki evimizden bulup getirdiğim eski küp çok eskiden annem in kullandığı şimdi yılını bile unuttuğumuz bu eski küpü milaş kağıdıyla yüzeyine doku çalışması yaptık veboyadım,nasıl beğendinizmi .
  Reyhan Duran (http://reyhanduran.blogcu.com/ )


Katılımlarınız ve kullandığınız oylar için çok teşekkürler .
Hala izleyicim olmadıysanız ,gelişmelerden yeni yarışmalardan haberdar olmak istiyorsanız LÜTFEN çıkmadan yandaki izle butonundan üye olun.

14 yorum var (((( SENDE YORUM YAZ))))):

Adsız dedi ki...

Tüm adaylara başarılar diliyorum. Yarışmayı düzenleyen sevgili arkadaşıma da teşekkür ediyorum bize böyle görsel bir ziyafet yaşattığı için..

humeyra dedi ki...

Oyumu kullandım, vatana millete hayırlı olsun. 2-3 kişi arasında kararsız kaldım. Fazladan oy hakkım olsaydı kullanırdım :)

Ada Deniz dedi ki...

tüm adaylara başarılar

Unknown dedi ki...

herkes elinden geleni yapmış emeklerine sağlık bende oyumu kullandım ama aslında kararsızlık yaşadığım için dönüp dönüp tekrar baktıktan sonra kullandım hakeden kazansın diliyorum
aslında bende çok katılmak istedim de yeni yapmak lazım düşüncesiyle katılamadım çünki vakit bulup birşeyler yapamadım halbuki önceden yaptığım eski kapitone sabahlığımdan dönüştürdüğüm çok şık klozet takımıyla yada arkadaşlardan birinin yaptığı gibi puro kutusunu kaplamıştım takı kutusu yapmışrım onunla katılabilirmişim neyse birdahaki sefere inşaallah sevgiler

Unknown dedi ki...

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL,ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞMA OLACAK.HEPİNİZE BAŞARILAR BENİM BİRİNCİM HEPİNİZSİNİZ.ALLAHTAN OYLAR GİZLİ

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Çok güzel şeyler yapılmış ellerinize emeklerinize sağlık.Sevgiler...

sesiber dedi ki...

Ben de oyladım, başarılar arkadaşlar.

Kırmızı Papatya dedi ki...

Canım..
Oyumu kullandım..hayırlı olur inşaallah..
Bu arada Sayfamda ödülün var bir ara uğrarsın :)
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

HERKEZIN EMEGINE ELLERINE SAGLIK AMA BEN 29NOLU BENHURUM COK BEGENDIM MAVI KUTUCUK ELLERINE SAGLIK ARKADAS.SEVGIYLE KAL.

Banu dedi ki...

hepsi birbirinden harika emeğinize sağlık hanımlar... en çok civciclerde aklım kaldı, gözlük kutusundan makyaj çantısına, cips kutusu ve pet şişeyle yapılan harikalar... sevgilerimle hepinize bol şans..

Işıl dedi ki...

gecmıs olsun dıleklerıne tesekkur ederım.etkınlığınde cok hos

Benhurum dedi ki...

Başarılar dileyen tüm arkadaşalarıma ve beğenisini bildiren Adsız arkadaşıma teşekkürlerimi iletmek isterim.

Blogspot.com uzantılı tüm arkadaşlarımın bloğunu ziyaret edip başarılar dilemiştim ancak Blogcu.com arkadaşlarımın sayfalarına yorum bırakamadığım için buradan bol şans dilemek istiyorum.

Sevgilerimle...
benhurum.blogspot.com
Ayşen Benhür

gulayce dedi ki...

merhabalar ben bu yarışmada ödülü kaybettim kazanan arkadaşımıda şimdiden tebrik ederim
arkadaşım sayfamda senin için bir ödül var alırsan sevinirims sevgiler
http://gulayce.blogcu.com

Benhurum dedi ki...

Teşekkürler Gülayce, çok naziksiniz. Bloğuma gelip ziyaret eden ve tebrik eden arkadaşlarıma da bir kez de buradan teşekkür etmek istiyor, sevgilerimi sunuyorum...

 

©2009 beyazsepetim | by TNB